Lieve Wouter, vinexvriendinnetje van me,

Lieve Wouter, vinexvriendinnetje van me,

 

Wat een week als je je kroost weer om 08.10 uur gevoed en gekleed bij hun ontwikkelingsinstellingen moet afleveren en er COMPLICATIES optreden.Hun gymschoenen bleken gekrompen en gescheurd, maar die zijn dus NERGENS op fietsafstand te koop. Maar omdat het zwemles/dansles/voetbaltraining/speelafspraakjes-circus ook weer begon, kon ik niet 3 uur op stadsexpeditie. Gelukkig hadden ze vrijdag pas gym en kwam ik er op maandag al achter. Tien punten voor mij.

 

Dus bracht woensdag het mobiele winkelcentrum Terwijde, hoi postbode, gymschoentjes in de maten 30 tot en met 35. MIJ KAN DE REST VAN HET JAAR NIKS MEER GEBEUREN HA!. 

Verder werd Vinexzoon 1 10. En dus liep ik  voor half negen ‘s ochtends naar de nooddoos alwaar er nog 1 DOOS RAKETJES lag en ik dus de veel minder coole perenijsjes moest meenemen..

 

Knettergek

Lieve Wouter. Ik word er knettergek van dat ik al 8 jaar dagen vooruit moet denken voor ALLES terwijl op mijn adres toch echt UTRECHT staat. Beter bekend als een STAD geen voorzieningsloos DORP.

Op weg naar onze campingwinkel kwam ik trouwens Evert tegen, je weet wel die de Halte Terwijde mee heeft opgericht en moest gillen bij het invullen van vergunningsformulier omdat hij alleen maar wilde flyeren, maar de gemeente daarom van hem wilde weten of hij ging parachutespringen. Ondanks dat het heet was kwam er toch stoom uit Evert’s oren, vanwege onze verbannen Vinexfietsenmaker. Onlangs had de fietsenmaker de dynamo van zijn oude herenfiets uit elkaar gehaald en GEREPAREERD. Kom daar nog eens om Wouter. 

 

De waarheid is natuurlijk dat de fietsenmaker weg moet, omdat de gemeente de projectontwikkelaar van het winkelcentrum heeft beloofd dat er nergens in de buurt van het winkelcentrum andere winkels mogen zijn. In juli waren er nog maar 5 van 40! winkelruimtes verhuurd.Ik zweer je Wouter. Volgend jaar hebben we een leeg winkelcentrum en geen fietsenmaker meer, maar wel een crematorium, een ziekenhuis en lelijke windmolens. Leven kun je hier niet, maar doodgaan des te beter.

 

Niet eerlijk

Het is te gek voor woorden dat de gemeente zegt dat Gobike nu te goedkoop huurt. De dichtstbijzijnde fietsenmaker in Vleuten (op 25 minuten lekkebandloopafstand) zit in een oud pand met nog lagere kosten. Dat is toch OOK niet eerlijk? Wouter weet je nog van mijn Vinexperience, dat wethouders en raadsleden een week het leven  van een Vinexvrouwtje zouden leven.

 

Uiteindelijk wilden die watjes toen niet meer dan 1 dag. Ze krijgen nog 1 kans. Gilbert kan wel een week bij mij in huis mijn taken overnemen. Prik jij zijn band lek? Misschien dat ze het dan EINDELIJK snappen. Zo niet, dan roepen we het Onverlichte Fietspad weer bij elkaar want dan zal de koekoek echt uit het nest vallen, als je begrijpt wat ik bedoel

Liefs Marieke

Reactie schrijven

Commentaren: 0