Vacature bij Vinexvrouwtje international: directie-assistent (m/v)

Het gaat goed met ons bedrijf. Onze activiteiten breiden zich nog wekelijks uit. Naast onze core-business: voedselmanagement (voorraadbeheer en bereiding), textiel -en interieurverzorging, het faciliteren van motorische trainingen op het gebied van voetbal, zwemkunst en dans, het aanbieden van op maat gesneden pedagogische coachingstrajecten, aquariumverzorging, hovenierswerkzaamheden, chauffeursdiensten, buitenschoolse opvang voor bevriende medewerkers en natuurlijk het schrijven van teksten ten behoeve van de cashflow, zien wij ons  geconfronteerd met een toenemende vraag op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Daarom zijn wij op zoek naar een extreem attente, maar bovenal punctuele directie-assistent met bovengemiddeld veel knutseltalent.  U komt te werken op de afdelingen administratie, organisatie en uitvoering. U wordt verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met de opvangorganisaties, school en sportverenigingen waarmee wij zaken doen. Uw takenpakket zal bestaan uit volgende zaken:

 

Formulieren

 

Het dagelijks opdiepen van verfrommelde formulieren uit plakkerige rugzakjes en verwerken van de e-mailstroom. U leest al deze brieven en zet vervolgens acties uit. Deze kunnen bestaan uit:

 

Het halen en brengen van kinderen naar kinderboerderijen, kampen of culturele instellingen.

 

Het wekelijks verwijderen van pediculus humanus capitis van de hoofden van onze eigen medewerkers. Ook wordt u maandelijks ingezet bij de pedagogische instelling waarmee we een intensief samenwerkingsverband onderhouden.Ook daar zult u zich bezig houden met de bestrijding van de pediculus humanus capitis.

 

U voert een nauwgezette administratie op het gebied van feest -en hoogtijdagen. Wij verwachten u dat u geen enkele  dag van de leerkracht, meesters -en juffendag, dierendag, dag van de leidster, paasontbijt, opa -en omadag, klusdag, schoonmaakavond, poetsochtend, kinderpostzegelactie, grote club-actie, sponsorloop, kinderboekenweek, voorleesontbijt over het hoofd ziet. 

 

Wij zoeken een kei op het gebied van decoratie. Uw paasontbijtjes en kersthapjes kunnen zich meten met het internationale topniveau. Bij Leidstersdag komt u niet aan met een afgeknipte bloem uit de achtertuin. U maakt er echt wat van.

 

Zelfgemaakte attenties

 

Tevens verwachten wij dat u onze medewerkers traint op het gebied van decoratieve zelfgemaakte attenties. Dat u daarbij geduldig bent en stressbestendig spreekt natuurlijk voor zich. U draait uw hand niet om voor omgevallen potten lijm, klei aan stoelpoten en medewerkers die na twee minuten weglopen van hun werk met de woorden ‘KLAAR’. U bent die talentvolle coach die ze weer aan het werk krijgt en na afloop de werkruimte weer in zijn oorspronkelijk staat terugbrengt. Dit alles doet u natuurlijk met een lach op uw gezicht.

 

Het betreft hier een vrijwilligersfunctie op fulltime-basis. Wij zien uw sollicitatie graag in geknutselde vorm tegemoet. Gesprekken vinden ‘s avonds om 21.30 uur na werktijd van onze directeur plaats.  

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  christina (dinsdag, 05 november 2013 16:12)

  SUCCES met het opvullen van deze vacature!! ;-)

 • #2

  Moniek Martens (dinsdag, 05 november 2013 17:03)

  Op het lijf geschreven. Ik ga vanavond mijn referenties en CV in elkaar punniken.. :)

 • #3

  Sandra (dinsdag, 05 november 2013 17:24)

  Moet er niet aan denken ;-)

 • #4

  Astrid (dinsdag, 25 november 2014 20:08)

  Fulltime vrijwilliger? Wie wil zo een functie nu uitvoeren. Vies en er wordt veel van je gevraagd. Zo iets doe je toch niet gratis!