Jaaroverzicht 2014

28 januari

 

Wetenschappers van de Amerikaanse University for Hygienical Improvement and Householdmanagement kondigen een belangrijke doorbraak aan. Ze zijn erin geslaagd een shampoofles te maken, die na lediging, vanzelf smelt en door het doucheputje verdwijnt. Tevens meldt professor W.C. Bril dat hij grote stappen heeft gezet in de ontwikkeling van de aanzuigende kapstok en het zelfstapelende schoenenrek. Vrouwen overal in de wereld stichten vreugdevuren na het horen van het nieuws.

 

 

27 februari 

 

Mortis SAR kondigt uitstel aan van de bouw van Leidsche Rijn Centrum. De levering van de eerste paal gemaakt uit ritueel gezegend Oezbeeks diepgesteente laat nog een jaar op zich wachten in verband met onlusten in het grensgebied met Turkmenistan. De ontwikkelaar wil hier per se op wachten, omdat andere materialen ongeluk zouden brengen.

 

21 maart 

Vinexvrouwtje is nog een jaar lang geen 40 en viert dat uitgebreid.

 

18 april

De werkgroep verlichting op het Lint in het  Màximpark kondigt aan dat besloten is tot een ecologische oplossing; vuurvliegjes en glimwormen.

 

5 mei 2014

Geert Wilders kondigt aan dat hij eigenlijk een acteur is in het kader van de 24 uur durende documentaire Onverdraagzaam, waarin hij de hoofdrol speelt,  die op Bevrijdingsdag zal worden getoond.

 

30 juni 

 

Op de Rijnkennemerlaan vindt het langste ontbijt van Nederland plaats. Bewoners van Parkwijk, Het Zand en Terwijde zetten hun tuintafels aan elkaar en eten samen een croissant.

 

1 juli 

De eerste kliniek voor mensen die lijden aan infobesitas wordt geopend. Het hersteloord ligt in een Wifi-vrije vallei in een onherbergzaam gedeelte van Spanje. Door middel van meditatie en sport proberen de cliënten gemiddeld van 5 terrabyte aan nutteloze informatie kwijt te raken, zoals songteksten van Mili Vanilli, voetbaluitslagen en alles over Sylvie van der Vaart. De eerste maanden na terugkeer in de maatschappij lopen de patiënten met een wifi-werende stellage op hun hoofd.

 

 

16 Augustus

 

Vinexvrouwtje eindigt als tweede bij de Miss Moederbadpakverkiezing bij de opening van het strandpaviljoen aan de Haarrijnse Plas. Vinexmannetje wint de borsthaarcompetitie. Hun kinderen schamen zich dood.

 

 

23 september

 

Wethouder Gerda Oskam, (Woningbouw en Leidsche Rijn) kondigt de bouw aan van een superdupersubtropisch zwemparadijs aan in Leidsche Rijn Centrum. Met 83 glijbanen, een 100 bij 100 meter groot golfslagbad en een gratis cocktailbar krijgt Leidsche Rijn een trekker met Europese allure.

 

14 oktober

 

Slecht nieuws uit Spanje. Sinterklaas is op heelveeljarige leeftijd overleden. 

 

6 november

 

Een totaal oninteressante dag.

 

30 december 

 

De Sony superknallerboombox is nergens meer te krijgen. Het apparaat is voor vuurwerkliefhebbers wat de   voor rokers is. Een relatief veilig alternatief voor een rare verslaving.

Reactie schrijven

Commentaren: 0