Er moet meer worden gedanstDe laatste jaren dans ik te weinig. Dat is jammer want dansen is ontzettend goed voor je humeur en je figuur.  Al mijn neven/nichten/ zijn al getrouwd en grotendeels alweer gescheiden. Dus van bruiloften hoef ik het niet meer te hebben. Veel dansavondjes de afgelopen jaren liepen uit op relatieve teleurstellingen. Ik kwam klem te zitten tussen mijn eigen oren. 

Zo nam een vriendin een keer mee naar een 40-up feestje in Tivoli ter geestelijke voorbereiding van mijn 40e volgend jaar. Ik raakte zo ontdaan van mijn voorland dat ik de halve avond rokend, ja dat is slecht voor me, op een betonnen balkon heb doorgebracht en ik kon alleen maar denken: als ze nu ineens al het zaallicht aandoen is het helemaal verschrikkelijk. 

Ook bezocht ik een keer een dansavond in restaurant Anafora. Hoewel de sfeer uitstekend was en de saxofonist knap en jong, kon ik alleen maar denken: help ik ben in de moederdisco beland. Alle vaders waren namelijk thuis gebleven om op de kinderen te passen.


Copulatie

En als ergens nou werkelijk ALLE seks vanaf is, is het wel een avondje dansen met andere Vinexmoeders. En seks is precies datgene wat een avondje dansen (vroeger )de moeite waard maakt(e). Nu bedoel ik seks in deze niet in de zin van copulatie (ik ben zo gelukkig getrouwd dat ik het graag zo houd), maar wel als in flirten, koekeloeren, babbelen etc. Als dit alles in de lucht hangt, wordt er namelijk alleen maar beter en langer gedanst en dáár is het mij om te doen.

Mijn danspasjes beperken zich de laaste jaren dan ook vooral tot uitspattingen in de keuken, waarbij ook niet zelden pollepels als microfoon worden ingezet.


Miami Vice

Omdat ik niet van opgeven houd, toupeerde, de dresscode was Miami Vice, ik afgelopen zaterdag toch mijn haar, om in de Azotod in de Meern werderom een poging tot dansen te wagen bij de Disco Dance Classics met Rob Stenders.

De missie slaagde. De bezoekers van de Azotod hebben het blijkbaar nog wel: seks. Vijf uur danste ik achter elkaar. Twee keer wilden mijn vrienden Joyce en ik weggaan, maar deden we toch onze jassen weer uit, omdat er weer een mustdansplaatje voorbij kwam. Laat ik er verder nog dit over zeggen:  Van 1 vrouw hebben Joyce en ik, toch maar twee keer haar minirok terug over haar bestringde billen heen gehesen ivm kans op spijt de volgende ochtend. Verder: What happened in Azotod stays in Azotod.

Reactie schrijven

Commentaren: 0