marieke's boeken

Vinexwijken. Iedereen vindt er wel iets van. In deze wandelgids rekenen stedenbouwkundige Paul Kurstjens en omgevingshistoricus Kees Volkers meedogenloos af met de vooroordelen over de plekken waar niemand ooit dood gevonden zou willen worden.

 

Ontdek dat de Vinex echter, leuker, levendiger en verrassender is dan Marken, Volendam en Bronckhorst bij elkaar. 

 

Marieke Dubbelman, ex-Vinexvrouwtje doet daar in deze gids als ervaringsdeskundige met haar columns nog een schepje bovenop: de VINEX leeft!

 

 

Bestel de gids hier: Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig


Een verhuizing is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Gelukkig is er nu Het Erkende Verhuisboek. Columnist en ervaringsdeskundige Marieke Dubbelman sprak met psychologen, interieurinrichters en verhuisplanners en gaat in op zaken die een rol spelen bij een verhuizing:

 

 

• Wat kun je doen om je relatie te beschermen tegen
verhuisstress?
• Hoe dicht je het gat in je hand?
• Waar laat je de kinderen?
• Hoe overleef je het bezoek aan de keukenboer?
• Wat doe je als je heimwee krijgt naar je oude buurt?
• Hoe leg je contact met je nieuwe buren?

Het maakt Het Erkende Verhuisboek tot een praktische, herkenbare, maar vooral ook grappige survivalgids voor iedereen die zijn of haar leven op een nieuwe plek opbouwt.

 

 

Over het Erkende Verhuisboek

 

Lees hier een aantal pagina's van het boek

 

Viva.nl: 'En dan ben je toch blij dat je Het erkende verhuisboek hebt gelezen voordat je het avontuur aangaat. Want man, wat staan hier veel goede tips in, die nog met humor gebracht worden ook. Het boek is een stappenplan dat begint bij drie maanden voor V-day (de grote verhuisdag), waarna het toewerkt naar de climax van V-day zelf, om vervolgens te concluderen dat er ook daarna nog van alles moet gebeuren.'

 

Mijn tante die onlangs is verhuisd van Wechelderzande (B) naar Oostende (B): 'Ik heb er echt heel veel nuttige tips uit gehaald.'

 

Margriet: 'Marieke Dubbelman geeft op humoristische toon advies in Het erkende verhuisboek.'

 

Het Erkende Verhuisboek is bij mij te koop. Voor 12,50 euro stuur ik het gesigneerd naar je op.

 

Bestellingen kun je doen door te mailen naar erkendeverhuisboek@gmail.com.

 

Het Erkende Verhuisboek is ook een ideaal relatiegeschenk voor projectontwikkelaars, makelaars en verhuizers. Informeer naar de speciale mogelijkheden.